Maak kennis met Monique

Over mij

Na jaren in verschillende kapsalons gewerkt te hebben besloot ik om het roer om te gooien  en te starten met een eigen salon. Een plek waar het vooral draait om rust en ontspanning. Waar gewerkt wordt met duurzame en natuurlijke producten. Ik bied geen gewone knipbehandelingen aan maar haarbelevingen. Kleuren met plantenpoeders zonder chemie. 

Krullen worden geknipt met een speciale techniek en door gebruik te maken van ecologische producten is je haar makkelijker te onderhouden.

MOOIE PRODUCTEN

Je kent ze vast wel. Van die mooie  producten die je gewoon wil hebben vanwege hun uitstraling. Duurzaam, natuurlijk of juist heel luxe. En die ook nog eens heel veel doen voor je haar en huid.

Doordat ik zo lang heb gezocht naar producten voor mijn salon ben ik zoveel  tegengekomen dat wil ik graag met jullie delen.  Naast haarverzorging, haarzepen, biologische huidverzorging ook de mooiste thee, geuren voor in je huis of een ontspannen voetenbad.

Zo veel mogelijk duurzaam en waar kan natuurlijk. Neem een kijkje in mijn webshop voor de beleving van deze mooie producten.