Haarbeleving

TIJD VOOR JEZELF

De zon schijnt en je hebt een vrije dag. Heerlijk. Jammer van die bonkende hoofdpijn. Je stapt onder de douche en wast je haar, even ontspannen. Na het borstelen, haal je weer plukken haar uit je borstel. Bezorgd kijk je in de spiegel. De drukte, stress en spanning van de laatste tijd laten hun sporen na.

Tijd om de balans weer terug te vinden. Als je niet voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor anderen zorgen. De hoogste tijd om een paar uur voor jezelf te nemen.

Deze arrangementen zijn ook te boeken als een duo behandeling. Kom gezellig met je moeder, vriendin of iemand anders.

Bashya Chou beleving

Laat de waan van de dag van je afglijden en geniet van de aandacht. Als een ander mens stap je weer na buiten na deze ontspannende Bashya Chou beleving.

Pure ontspanning

We beginnen met een heerlijk, geurend wasritueel. Terwijl je ontspant doen de kruiden en etherische oliën hun werk. Een uitgebreide hoofdhuidmassage zorgt voor een nog diepere ontspanning. Voel hoe de spanning verdwijnt uit je hoofd. Na de massage krijg je een haarmasker dat precies bij jou past. Je waant je in een spa.

Na deze heerlijke behandelingen, bespreken we welk model je in je haar wilt. Na het knippen en drogen, ga je als herboren de deur weer uit. Tijdens het knippen heb je de keus uit een magnesium of zeezout voetenbad.

Bashya Chou beleving

€52,50

GHARA

Zon, kou, regen of wind. De een houdt van de zomer en de ander fleurt juist op in winter. De natuur verandert mee met de jaargetijden en past zich aan. De seizoenswisselingen hebben invloed op lichaam en geest.

Deze 4-seizoenenbeleving, speciaal voor het verzorgen en verzachten van haar en hoofdhuid, is een aanrader. Vier keer per jaar even een moment voor jezelf.

Laat je verwennen

Eerst krijg je een hoofdhuidmassage met warme sesamolie. Stimulerend voor je bloedsomloop en heel kalmerend. Na het wasritueel krijg je een verzorgend haarmasker. Dit masker word op maat gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het resultaat is heerlijk verzorgd en glanzend haar.

Terwijl het masker intrekt krijg je een voetenbad  met biologische kruiden. Natuurlijk ga je de deur niet uit zonder dat we je haar in model knippen en drogen. Na deze behandeling ben je klaar voor het nieuwe seizoen.

4-seizoenenbeleving

€52,50

HERBS & CLAY

Niet zomaar een knipbehandeling.

Naast het knippen krijg je ook een Oway hoofdhuidmasker op basis van kruiden en etherische olie, dit is als het ware een detox voor je haar en hoofdhuid, mooi haar begint namelijk bij een gezonde hoofdhuid. De etherische oliën zorgen voor ontspanning en een gevoel van wellness. Hierna krijg je een weldadige hoofdhuidmassage en een ontspannend magnesium voetenbad.  Magnesium zorgt voor ontspanning, vermindert stress en geeft je weer nieuwe energie.

Tijdens het voetenbad word je haar in het gewenste model geknipt terwijl je geniet van een kopje koffie of kruidenthee.

 

€47,50

CURLY CURL TREATMENT

Een behandeling om niet alleen zelf te ontspannen maar ook je krullen. We beginnen met een hoofdhuidmassage en reinigen je haar zodat alle slechte stoffen verwijderd zijn. Dit doen we door middel van een kleibehandeling we maken namelijk alleen gebruik van 100% natuurlijke producten. 

Na deze reiniging gaan we bekijken wat jou krullen op dit moment nodig zijn, proteïne of als je krullen heel droog zijn hydratatie. Door middel van de stoomkap werkt dit op maat gemaakte masker extra goed in. 

Na het uitspoelen breng ik je haar in model met natuurlijke producten en geef ik je tips over de verzorging en styling van jou krullen. Ook hier maak ik een combinatie van natuurlijke haarverzorging of producten die je zelf thuis ook gemakkelijk kunt maken.

Deze behandeling kan gecombineerd worden met krullen knippen.

€52,50